Lydhør versjon 5.8 er her

Den nye versjonen av Lydhør har flere forbedringer. En alternativ lydbokavspiller med større navigasjonsknapper og nynorsk versjon av appen vil nok glede mange.

Hånd holder telefon som viser Lydhør-avspiller
Velg innstillingen «Kun lyd» dersom du ønsker større knapper for å navigere i Lydhør. Foto: NLB.

Dette er de viktigste forbedringene:

  • ny lydbokavspiller med større knapper
  • nynorsk versjon av Lydhør
  • laste ned/levere inn flere bøker på bokhylla samtidig
  • feilen ved nedlasting med Android er rettet

Ny lydbokavspiller med større knapper

Mange har etterspurt større knapper for å navigere i lydboka. Nå har Lydhør fått en ny lydbokavspiller med større knapper. Du finner den ved å gå til Innstillinger og velge «Kun lyd».

Når du åpner lydboka, vil avspillingsmenyen nå ha større, mer synlige knapper, sovetimeren nederst til venstre og bokmerker nederst til høyre.

Legg merke til at du ikke kan se overskrifter og bokens tekst med denne avspilleren. Du som ønsker lydbok med tekst, kan fortsette å bruke den opprinngelige innstillingen «Lyd og tekst». 

Lydhør på nynorsk

Nå kan du også få Lydhør på nynorsk. Gå til innstillinger på telefonen eller nettbrettet og velg nynorsk som systemspråk, så dukker det opp nynorsk i Lydhør også. Siden dette er første versjon med nynorsk, kan noen feiloversettelser forekomme. Vi retter disse i neste oppdatering.

Velg flere bøker på bokhylla

For å gjøre det enklere å holde orden i bokhylla har vi nå åpnet for at du kan velge flere bøker samtidig når du skal laste ned eller levere inn. Ved gallervisning kan du trykke rett på bøkene. Ved listevisning dukker det opp en avkryssingsboks til venstre for bøkene.

Android: Feil ved nedlasting er rettet

Det har noen uker vært problemer med å laste ned bøker med telefoner som bruker Android operativsystem. Denne feilen er nå rettet.