Bestillingsskjema for noter i punktskrift fra Tibi

Fyll ut skjemaet nedenfor og send det til punktnoter-tibi@nb.no.
Du kan velge mellom noter på papir eller elektronisk versjon. Du kan også bestille begge deler.

Vi skaffer noten dersom den allerede er produsert i punktskrift. Hvis ikke, setter vi i gang en nyproduksjon. Tibi samarbeider med andre land for å finne eksisterende og produsere nye noter. Vi låner ikke inn fysiske eksemplarer fra andre bibliotek.
Produksjonstiden vil variere. Send bestillingen i god tid og minimum 6 uker før leveringsfrist. Studenter vil bli prioritert. Du får tilbakemelding på forventet leveringstid.

Ta kontakt hvis du har spørsmål!

Noter på papir

Papirnoter får du tilsendt i posten fra Norges Blindeforbunds trykkeri. Noten blir levert med spiral.

Elektronisk versjon

Elektronisk versjon får du tilsendt på e-post. Hvis du ønsker å skrive ut noten selv, kan det være du må endre noen innstillinger på punktskriftprinteren din. Elektroniske versjoner er ikke nødvendigvis formatert for utskrift på egen printer.

Velg ett eller begge formater:

Unicode tegnsett brukes med leselist på PC. Vi har ikke oversikt over ulike noteringsverktøy, men anbefaler å prøve BRF-format på noteringsenhet. Du kan ta kontakt med leverandør av noteringsenheten dersom du får problemer med å ta i bruk elektronisk versjon. Eller ta kontakt med oss for å endre bestillingen din.

Oppsett og formattering

Vi følger OUPs anbefalinger for musikk i punktskrift: Takt over takt dersom du ikke ber om noe annet. Sideoppsett følger internasjonal standard og vil som hovedregel være 40 celler per linje og 26 linjer per side (bredt format).

Fyll ut skjema

  1. Send ferdig utfylt skjema til punktnoter-tibi@nb.no.